26 јуни 2014 | Кафе пауза

Проверено: 2 начина да го освоите секој маж

Можеби мислите дека е многу тешко да се најде и задржи добар дечко во денешно време, но сепак се чини, на некои девојки тоа им оди од рака. Еве кои се двете најважни работи за да го привлечете, освоите и задржите засекогаш.
Датум: 26 јун 2014
, Автор:

Постои ли глобален стандард за убавина?

Една девојка побарала нејзината фотографија да биде фотошопирана од голем број земји ширум светот, со цел да ги спореди нивните стандарди за убавина.

Како да останете фокусирани за време на летниот период?

Сè почесто може да го слушнеме прашањето: каде на одмор? Мислите ни се на најблиските плажи, а со нозете сме веќе во вода. Сето тоа влијае на намалување на продуктивноста и фокусираноста на работните обврски.
Датум: 26 јун 2014
, Автор:

30 фотографии кои ќе ве потсетат колку е драгоцена нашата планета

Инспирацијата за проектот потекнува од промената во перспективата за нашата планета која ја доживуваат астронаутите кога за прв пат ќе ја видат од вселената.

7 чекори кои сигурно водат кон успешно интервју за работа

Чувствувате страв и паника пред да се појавите на интервјуто за посакуваната работа и не знаете од каде да почнете со подготовките?