„Ова личи на крај“ – извонредно интересен роман од Џулијан Барнс

„Ова личи на крај“ е интересна и возбудлива приказна во издание на Издавачки Центар ТРИ, за еден средовечен маж кој се труди да се помири со минатото за кое долго одбивал да размислува.
Датум: 08 авг 2013
, Автор:

Неочекувана пратка на прагот од вратата

Краткиот анимиран филм „The Package“ е слатка приказна за човек со опсесивно-компулсивно нарушување, кој сè фаќа со заштитни ракавици, пребришува, подредува и подолго време не излегол од дома. Еден ден добива неочекувана пратка...
Датум: 08 авг 2013
, Автор:

Музички стихови: Разбудете ме – Авичи (Wake Me Up – Avicii)

Покрај заразниот и лесен ритам, таа има и одличен текст во кој се пее за младешкиот дух кој трага по смисла во животот, одбивајќи да се покори на притисоците од „попаметната“ околина.

Како да знаете дека храната дома не ви е расипана?

На високи температури, бактериите во храната брзо се развиваат и многу е важно да обрнувате внимание колку вашите намирници дома се свежи.

10 трикови кои ќе ви го направат летото поподносливо

Погледнете ги наредниве трикови со кои ќе ги воодушевите вашите пријатели и истовремено ќе си го направите летото многу полесно и поподносливо...