Ѕвездите некогаш и сега

Како изгледале тие кога не биле толку познати и немале никаков гламур и брендирана облека? Дознајте од фотографиите . :)

3 кул начини за врзување марама за коса

Стилистката Миша Џи ќе ви покаже 3 кул начини да ја заврзете вашата коса со марама: врзување на спуштена коса како венче, вртена околу високо кренато странично опавче или врзана како машничка на фризруа со пунџа.

Испробани начини за сечење кромид без да ви солзат очите

Ги избравме најдобрите тестирани начини за сечење кромид без непријатен ефект на река од солзи, печење и иритација.
Датум: 28 јул 2013
, Автор:

Феноменот на озборувањето

Можеби и би ги оправдала хроничните озборувачи. На пример, доколку стварно немаат сопствен живот и свои проблеми, нека се занимаваат со туѓите, на крајот на краиштата, кој им брани...
Датум: 28 јул 2013
, Автор: