03 мај 2013 | Кафе пауза

Фотографии од течности фрлени во воздух

Фотографката Менон Ветли создава уметност фрлајќи во воздух чаши полни со вино, млеко, кафе, фотографирајќи ги вонземските облици на течностите, кои се создаваат во тој дел од секунда.

Филм: Убивајќи ги нежно (Killing Them Softly)

Америка не е држава. Таа е само бизнис.

Тренди еспадрили за оваа сезона

Секоја сезона голем број светски трендсетерки од своите плакари ги вадат најудобните еспадрили и не излегуваат од нив до доцна есен...

Чоколадно ледено кафе со многу сладолед

Ледено кафе кое ќе ви ја разблажи душата на ова жешко време...