25 април 2013 | Кафе пауза

Најубавите хотели за оваа година

Магазинот „Conde Nast Traveler“ ги прогласи најубавите хотели во светот. Тие секоја година прават детална анализа на стотици хотели ширум светот и ги претставуваат најуспешните.

Поглед низ прозорец вреден 18 милиони долари

Некогашната исконска кула со часовник во Бруклин според која старите жители на Њујорк си ги местеле рачните часовници, денес е претворена во ултрамодерно поткровје вредно 18 милиони американски долари.

Поучна приказна: Таткото и синот

Поучна приказна која ќе ве расплаче, но и ќе ве потсети на вистинските вредности во животот.
Датум: 25 апр 2013
, Автор:

Креативни идеи за уредување розови соби

Розовата е топла боја која релаксира, па ако сакате промена во својата соба, внесете розова свежина. Еве некои идеи за уредување и декорација на розови соби.
Датум: 25 апр 2013
, Автор:

Како да останете доследни на своите одлуки?

Кои се причините поради кои не ги исполнуваме донесените одлуки? Како да почнеме да го живееме животот онака како што сакаме и како што мислиме дека е најдобро за нас?
Датум: 25 апр 2013
, Автор: