Одлични кавери на две македонски момчиња

Чујте ги одличните музички преработки на двајцата талентирани млади Македонци Давид Димов и DjGoce D\'Sauce (RawNWicked).

Интересни факти поврзани со сите први моменти во историјата на интернетот

Дали знаете кој го има испратено првиот имејл и кому? Ова се неколку интересни факти поврзани со сите први моменти од она што ја одбележа историјата на интернетот.

Куче со неверојатно чувство за рамнотежа

Австралиското пастирско куче Џек поседува еден исклучителен и навистина нетипичен талент за куче. Тоа има способност да балансира речиси секаков предмет на неговата глава.

Триминутна прошетка низ Санкт Петербург

Доколку немате прилика во брзо време да го посетите прекрасниот руски град Санкт Петербург, ова видео ќе ве одведе на брза триминутна прошетка.

Асиметрични фустани – совршени за оваа пролет

Тренд за оваа пролет се асиметричните фустани. Тие влеваат свежина и придонесуваат за позитивна промена во вашиот изглед.
Датум: 24 апр 2013
, Автор:

Книга: „Готварскиот клуб“ – Линда Шепард и Ив Еверсон

О, рецептите за катастрофа кога шест пријателки ќе се сретнат...
Датум: 24 апр 2013
, Автор: