23 ноември 2012 | Кафе пауза

Чекорење по работ на „CN Tower“ во Торонто

„Чекорење по работ“ е активност за оние најхрабрите, на кои им се овозможува да чекорат по работ на „CN Tower“, која е една од највисоките кули во светот.

Прекрасните љубовни стихови и цитати на Ѓорѓе Балашевиќ

Неговите дела се проткајани со облик на љубов кој е истовремено и најчист и несовршен, ослободени од секаков стереотип, од секаков бесмислен товар кој може да ја спречи да го најде својот пат. Повелете 25 кратки дози од неговата уметност и уживајте.

Филм: Бетмен: Подемот на Црниот витез (The Dark Knight Rises)

Може ли товарот на минатото да го спречи доброто во борбата со злото?

Нашминкајте се како прекрасната нова Бонд девојка

Уште еден одличен мејкап туторијал од Мишел Пан.

Бајковитите Фарски Острови

Многумина велат дека овие пејзажи ги потсетуваат на оние од филмската трилогоја „Господарот на прстените“, а има и зошто. На островите речиси нема дрвја, туку само бескрајни ливади, нема поголеми реки и езера...

Најкул чергичка за пред врата

Доколку не сакате да имате клише чергичка за пред врата „Welcome“, тогаш дефинитивно оваа е вистински избор за вас.