16 август 2012 | Кафе пауза

Прекрасни и мистериозни езера кои се формирале во кратери

Неколку фотографии од најпрекрасните кратерски езера во светот...

Како до одлични организациски вештини?

Организациските вештини, како и категоризирањето може многу да ви помогне со напредувањето на вашата кариера...

Шарени телефонски говорници на улиците на Сао Паоло

Интересен проект на телекомуникациска компанија кој спои 100 уметници со 100 телефонски говорници на улиците на Сао Пaoло.

Скулптури облечени според последните трендови

Неверојатен спој на два различни света со помош на дигитална манипулација на слики.