03 август 2012 | Кафе пауза

10 интересни факти за Гугл

Наместо косилка, компанијата изнајмува кози за да ја испасат тревата околу нејзиното седиште.
Датум: 03 авг 2012
, Автор:

Филмски маратон со Мистер Бин

Избегнувајте да јадете и пиете додека ги гледате овие филмови за да не се задавите...

Добрите страни на волците заради кои ќе ги засакате

Запознајте ги волците и ќе сфатите дека овие комплексни животни имаат некои прекрасни особини кои мора да се почитуваат.

Неверојатни фотографии за натпреварот на National Geographic Traveler 2012

Избравме наши фаворити во трката за најдобра фотографија организирана од National Geographic Traveler оваа година.

Љубовни цитати од славните личности

Кога станува збор за љубовта, секој има свое мислење. Прочитајте што велат славните личности на оваа тема.
Датум: 03 авг 2012