Грешки кои мажите ги прават во заведувањето

Некогаш освојувањето на срцето на саканата може да биде тешка задача. Затоа слушнете женско мислење на оваа тема, би ви помогнало да ги одбегнете работите кои може да ви донесат неуспех.
Датум: 25 мај 2012
, Автор:

Куса турнеја низ холивудската историја

Адолф Хитлер на неговата „листа за истребување“ го ставил и Џек Ворнер (еден од директорите на студиото „Ворнер брадерс“), изнервиран од филмот „Исповеди на еден нацистички шпион“.
Датум: 25 мај 2012
, Автор:

Топ дестинации за шопинг

Погледнете ги најдобрите дестинации за шопинг во светот.
Датум: 25 мај 2012
, Автор:

Секс-фетиши и практики кои возбудуваат

Вообичаено кога ќе се спомене секс-фетиш се мисли на работите кои ни предизвикуваат сексуално возбудување. Фетишот всушност претставува одреден предмет или дел од телото кој го обожаваме и кој ни предизвикува сексуално задоволство.
Датум: 25 мај 2012
, Автор:

Шпанско кафе со бренди

Совршен пијалак за филмските вечери со вашите пријатели...

Како да преговарате за повисока плата?

Запрашајте се „Што доколку ме одбие?“ и размислете дали сте толку незадоволни што ќе посакате да ја промените работната средина доколку вашиот предлог за зголемување на платата биде одбиен...

Се отвори забавен парк инспириран од играта „Angry Birds“

Парковите нема да бидат големи колку оние на Дизни, ќе зафаќаат многу помалку простор и во иднина би се направиле во секој поголем град, како посебен парк или како дел од веќе постоечки.

Кога фотографиите почнаа да комуницираат…

Минатата година првпат се запознавме со терминот кинемаграфии (cinemagraph), кој беше употребен за да се објаснат подвижните фотографии, креирани од страна на фотографката Џејми Бек и веб-дизајнерот Кевин Бург...