22 мај 2012 | Кафе пауза

Како да бидете 100% здрави?

Со неколку мали промени во вашето секојдневие, можете да си овозможите да се чувствувате 100% здрави. Прочитајте кои се тие.

Фејсбук мјузикл

Слушнете ја приказната за Фејсбук и неговиот основач Марк Цукерберг, раскажана преку забавно музичко видео.
Датум: 22 мај 2012
, Автор:

Познатите холивудски фаци и нивните дублери

Погледнете кој ги менува познатите во опасните филмски сцени...
Датум: 22 мај 2012
, Автор:

Спектакуларни фотографии од затемнувања на сонцето низ светот

Со секоја помината година креативноста на фотографите се зголемува и постојано настануваат сè поинтересни и поуникатни фотогорафии.