21 мај 2012 | Кафе пауза

Како да се преживее рецесија?

Станува збор за кусо стрипче, преку кое 24-годишниот Крис Вилсон се шегува со актуелната економска состојба во светот и со дискриминацијата на маргинализираните групи.
Датум: 21 мај 2012
, Автор:

Луксузниот дворец на Селин Дион

Приватниот остров во Квебек и вилата која се наоѓа на него, позната пејачка Селин Дион и нејзиниот сопруг Рене Анџели го купија во 2001 година. Од пред кусо време тој е ставен на продажба...

Полски суперспортист за перфектно ноќно возење

Она што овој модел го издвојува од останатите е термалната камера сместена под левото предно светло која е приспособена за ноќно гледање.

Специфичниот див свет на Африка

Африка како континент има најразновиден животински свет кој вклучува големи месојадни животни (лавови, хиени и гепарди) и тревопасни животни (бизони, елени, слонови, камили и жирафи) кои живеат слободно во рамните предели.
Датум: 21 мај 2012

Утринска прошетка на умот

Наместо да очајувате и со нетрпение да го чекате следниот викенд, започнете ја со свежина оваа работна седмица, набљудувајќи ги овие фасцинантни пејзажни фотографии, кои ќе ви го ослободат умот од грижи.