5 причини зошто да јадете пуканки

Многу собиранки, забави, гледање филмови не можат да се замислат без пуканки. Иако многумина чувствуваат грижа на совест кога ги јадат, всушност пуканките се одличен додаток во вашата исхрана.

Џеф Данам и неговиот хумор без граници

Џеф Данам е американски вентрилоквист (зборување од стомак) и стенд-ап комичар. Неговата популарност постојано се расте, а неговиот хумор се шири како зараза. Запознајте ги најпопуларните ликови на Данам...
Датум: 20 мар 2012
, Автор:

Риби и рак – пријателска комбинација

Будалестиот рак умее да ја насмее рибата дури и кога ѝ се плаче. Рибата пак, може да почувствува кога на ракот му е потребна широка утешителна прегратка.

Забавни опции на Google Earth

Ако имате доволно слободно време за трошење на заразниот Google Earth, со него може да одлетате и во вселената, да го разгледате морското дно или да прошетате по улиците на некој град.
Датум: 20 мар 2012
, Автор:

„Литл Микс“ – нов британски женски бенд

Овие 4 млади девојки со големи гласови се обидуваат да ја скршат клетвата на женски бенд.
Датум: 20 мар 2012
, Автор:

10 цитати од Џони Деп кои ќе ве замислат

Преку неговите зборови светот може да разбере каков е и што го мотивира низ животот како татко, сопруг, актер и пред сѐ, како личност.

5 особини на супер шеф

Супер шеф е оној кој го посакуваат сите вработени. Тој не е извонреден само на хартија, туку своите постапки и дела директно ги покажува на терен.

Внесете ја пролетта во вашата канцеларија

За полесно да ги извршувате своите работни обврски, а притоа да не се нервирате за тоа што не можете да уживате на сонцето, направете мало преуредување на вашето работно место и поканете ја пролетта во вашата канцеларија.
Датум: 20 мар 2012
, Автор: