Штикли

8-ца, 10-ка, 18-ка, 20-ка... Црни, црвени, кафени, сиви, бели, виолетови... Отворени, затворени, зимски и летни. Штикли. За некого само обувки, за некого неподносливи. За мене незаменливи.
Датум: 24 ное 2011
, Автор:

Фантастично добра реклама за брза пошта

Во денешно време, клучот за успешна реклама се наоѓа во константното барање свежи методи за креативно претставување на некој продукт или бренд.

Тест: Колку сте самоуверени?

Степенот на самодоверба има силно влијание на среќата на луѓето, а немањето доволно самодоверба може да биде голем животен хендикеп. На некои луѓе им недостасува самодоверба и тоа ги кочи во животот, но...
Датум: 24 ное 2011
, Автор:

Се венчале откако неправедно поминале по 15 години во затвор

Откако биле затвореници 15 години, едниот во САД, другиот во Ирска, решиле остатокот од животот да го поминат заедно.

Мамутска пештера

Мамутската пештера е голем варовнички лавиринт и е една од најдолгите пештери во светот богата со езера, реки и водопади.

Луѓе кои се под голем стрес пишуваат СМС и имејл пораки во сон

Бидејќи постојано се во контакт со некого, тие не можат да ја препознаат разликата.
Датум: 24 ное 2011
, Автор: