08 ноември 2011 | Кафе пауза

Посакај

Посакај да сум пролет, и ќе расцутам во твојата градина. Посакај да сум росен цвет, и секое утро ќе ме гледаш под прозорец.
Датум: 08 ное 2011
, Автор:

Љубовен астролошки профил за женски скорпии

Претставничките на овој знак зрачат со финеса, мистериозност и волшепство. Тие на мажите знаат да им ја понудат идеалната количина на предизвик и соодветно да ги наградат кога го заслужуваат тоа.

Што зборуваат цртите на лицето за вас?

Се верува дека постојат сто точки на лицето со помош на кои може да се анализира карактерот. Еве некои од нив.
Датум: 08 ное 2011
, Автор:

Факти и занимливости за серијата „ИМЗ: Мајами“

Серијата „Истрага на местото на злосторството: Мајами“ започна да се снима во 2002 година, а сега се работи на нејзината 10 сезона. Во просек е гледана од околу 15 милиони гледачи само во САД...

Луксузна јахта за прекрасен одмор

Јахтата „Keri Lee III“ е направена од компанијата „Claudette Bonville & Associates“, а долга е 54 метри. Таа била завршена во 2001 година, но претрпела темелен ремонт во 2009 година.

Мили мачиња нацртани со молив

Верувале или не, мачињава што ги гледате на сликиве не се вистински фотографирани животинчиња, туку се слики нацртани со молив. Тие се дело на хонгконшкиот графички дизајнер Paul Lung...