Меланхолија (Melancholia)

Филм за судниот ден и за различниот однос кон смртта, за депресијата како болест, за комплицираните семејни односи...

Како да поедноставите комплицирана одлука?

Вие знаете што е најдобро за вас и за вашите најблиски и кога еднаш ќе решите да поверувате во тоа, ќе започнете побрзо да ги донесувате и покомплицираните одлуки.

Ескимско кафе

Ледено освежување за во топол есенски ден...
Датум: 04 ное 2011
, Автор:

Вонземски летечки скулптури

Џенет Ечелман е американска артистка која креира несекојдневни летечки скулптури од мрежи, кои спонтано се движат низ воздухот и во вечерно време личат на некое летало од друга планета.

Прекрасен бесконечен базен на две нивоа

Гостите можат да пливаат до краевите на базенот, од каде што им се укажува прилика да уживаат во погледот кон прекрасната дождовна шума...