27 мај 2011 | Кафе пауза

Вотка-кафе коктел

Совршен финиш на вкусната вечера...

Како да изберете идеална боја за вашата коса?

Менувањето на бојата на косата е убав начин набрзина да си го промените имиџот. Секако, тоа не значи дека секоја боја е соодветна за вас. Погледнете се во виртуелното огледало и изберете ја идеалната.
Датум: 27 мај 2011
, Автор:

Само продолжи со тоа (Just go with it)

Филм за лагите и за тоа кога е вистинско време да престанеш со нив и да ја кажеш вистината... како едно „Пинокио“ патешествие може да ти разјасни некои работи и да ти донесе позитивна животна промена...

Поштарот кој изградил палата

Оваа приказна започнува во 1979 година, кога Жозеф-Фердинанд Чевал (1836-1924), работел како рурален поштар во југоисточниот дел на Франција...

Птици-гласници на пролетта

Блесок на боите на пролетта искомбинирани со шаренилото од птиците...