Ако Обама имаше скутер…

Како одговор на брзорастечката урбана околина, електричниот скутер Fuse цели кон тоа да понуди брз и елегантен превоз, а пред сè и економичен.
Датум: 05 мар 2011
, Автор:

Маркантни портрети на ѕвездите нацратни со молив

Во овие феноменални цртежи артистот има внесено душа и карактер...

Крвава оранжада

Направете ја оваа неверојатно ароматична, цитрусна освежителна оранжада.