Топ 19 фотографии од наградната игра #ЛетоНаКрф

Избираме 3 најдобри фотографии и доделуваме 3 патувања за двајца на островот Крф преку Т.А. Јупитер.
Датум: 05 Jul 2014
, Автор:

Ова лето патуваме на островот Крф

Вие уживате во вкусот на вашето омилено кафе, а ние ви го надополнуваме тоа задоволство! Здружени заедно со Т.А. Јупитер ве носиме на 7-дневно кафе на островот Крф! Не ви е јасно?
Датум: 01 Jun 2014
, Автор:

Сакате на Крф за Велигден?

Дали сте сигурни дека ги знаете сите Велигденски обичаи? Дали сакате да го прославите најголемиот Христијански празник на поразличен начин од вообичаеното? Во прилог ви даваме одличен предлог како и каде да го доживеете тоа!
Датум: 10 Mar 2014
, Автор: