01 јуни 2014 | Кафе пауза

Ова лето патуваме на островот Крф

Вие уживате во вкусот на вашето омилено кафе, а ние ви го надополнуваме тоа задоволство! Здружени заедно со Т.А. Јупитер ве носиме на 7-дневно кафе на островот Крф! Не ви е јасно?
Датум: 01 јун 2014
, Автор:

Зошто е важно да го задржите друштвениот став?

Луѓето сакаат да се чувствуваат ценети и прифатени од околината, па оттука доаѓаат и многуте придобивки од друштвениот и пријателски став во односот со другите.

Неверојатна хотелска соба со стаклен под која открива подводни мистерии

Од удобноста на својот кревет, гостите можат да поминат часови во набљудување на живата сина вода која маѓепсува и да уживаат во ретката можност да видат голем број морски животни...