Уметничките слики насликани на човечкото тело

Телото на Греј се користи како платно на кое неговата пријателка и колешка, Лаура Спектор, црта извонредни слики со помош на специјална театарска шминка на база на вода.
Датум: 03 јан 2013

Уметност од зрна кафе

Сме виделе интересни уметнички дезени на површината на кафето, но овој вид уметност опфаќа и интересни креации направени од зрна кафе.
Датум: 19 мар 2012
, Автор: