03 јануари 2013 | Кафе пауза

Еволуцијата на логото на Бетмен

Сите досегашни варијации на логото на Бетмен, собрани на една слика. Погледнете ја неговата еволуција во изминатите 70 години. До денеска се претставени 30 различни дизајни.
Датум: 03 јан 2013
, Автор:

Грешки кои жените ги прават во средните години

Можеби годините се само број, но на остареното тело му се потребни нови животни навики за да изгледа убаво.
Датум: 03 јан 2013

Фантастични идеи за реупотреба на стари предмети

Сигурно по дома имате безброј некорисни предмети, кои на времето сте ги користеле и ви биле драги, па сега сте приврзани и ви е тешко да се ослободите од нив.

Намаленото лажење ги подобрува и здравјето и врската

Според неодамнешна студија, намаленото лажење може да доведе до значајни придобивки за вашето ментално и физичко здравје.

Уметничките слики насликани на човечкото тело

Телото на Греј се користи како платно на кое неговата пријателка и колешка, Лаура Спектор, црта извонредни слики со помош на специјална театарска шминка на база на вода.
Датум: 03 јан 2013