хронично | Кафе пауза

10 работи што луѓето кои имаат хронични болки би сакале да ги знаете

Поединците кои се справуваат со хронична болка и успеваат нормално да функционираат се неверојатно силни.

Хроничната болка може да предизвика долготрајна штета на вашиот мозок

Доколку живеете со таков вид болка, сигурно знаете колку таа влијае на вашата брзина за размислување, вашето расположение и вашата меморија.

Неколку психолошки совети за оние кои се хронично уморни

Како уморот влијае врз вашиот живот и што можете да направите за да го победите?

За кои работи во животот не вреди да се нервирате?

Ова се само еден мал дел од работите, за кои многумина мудри луѓе низ светот се сложни дека не се вредни за нервирање.