тетоважи | Кафе пауза - Part 9

Необични, но корисни употреби на регенераторот за коса

Од отстранување на лажните тетоважи до заштита од кородирање, регенераторот имал навистина повеќекратна намена.

Луди тетоважи посветени на храна

И љубовта кон храната знае да биде безусловна. Погледнете и уверете се. :)
Датум: 18 фев 2013
, Автор:

10 неверојатни работи што би можеле да ги направите за 24 часа

Проверете што сè може да се направи за едно деноноќие...
Датум: 19 дек 2012
, Автор:

„Откачени“ тетоважи на заби

Овој неодамнешен јапонски тренд полека станува новиот моден додаток кај тинејџерките. Тетоважите се привремени, лесно се отстрануваат и не ја оштетуват глеѓта.
Датум: 07 апр 2012
, Автор:

Жените повеќе се тетовираат од мажите

Најновите анкети спроведени во САД, покажуваат дека жените сè почесто и многу повеќе се тетовираат од посилниот пол.