Книга: „Загубената ќерка“ – Дајен Чемберлен

Книга која ќе ве натера на размислување, ќе се запрашате кому и колку би требало да му верувате и уште поважно, дали некогаш ќе дојде период кога ќе мора да се сносите со последиците од вашите одлуки во минатото...
Датум: 19 дек 2012
, Автор:

Онлајн порнографијата може да влијае негативно на вашето помнење

Одредени истражувања покажале дека гледањето порно филмови на интернет може да ѝ попречи на краткотрајната меморија...

10 неверојатни работи што би можеле да ги направите за 24 часа

Проверете што сè може да се направи за едно деноноќие...
Датум: 19 дек 2012
, Автор:

Што прави куче кога ќе го оставите само дома?

Со сигурност некогаш сте се запрашале што прави вашето куче додека не го гледате, односно доколку го оставите заклучено дома.

Величествените бои видени во разни делови од светот

„Живот во боја“ е фотографска книга исполнета со 375 впечатливи слики кои ги истакнуваат спектакуларните бои видени во разни делови од светот, објавена од страна на National Geographic.
Датум: 19 дек 2012

Безобразни папагали пијат туѓ милкшејк

Група стрвни австралиски шарени папагали, се потепале да вкусат од чоколадниот милкшејк на едно девојче, во кафуле во Квинсленд, Австралија.