партнери | Кафе пауза - Part 16

Астрологијата и смирувањето со партнерот после кавга

Дознајте како со кој знак можете да се скарате и што треба да му кажете за да го сочувате мирот.
Датум: 18 дек 2011
, Автор:

Астрологијата и склоноста кон неверство

И покрај тоа што ниеден астролошки знак не е склон кон неверство повеќе од друг, сепак постојат навестувања за можни искушенија во животот на партнерот. Еве неколку корисни совети како да ги воочите и да ги елиминирате.
Датум: 20 ное 2011
, Автор:

Откриена вистинска љубов која трае 1.500 години

Неодамна, во северна Италија, археолозите пронашле скелети на маж и жена закопани во периодот помеѓу V и VI век. Женскиот костур имал бронзен прстен и заљубено „гледал“ во својот партнер.
Датум: 01 ное 2011
, Автор:

Младост, лудост и романтики

Лондонскиот фотограф Крис Крејмер, во неговата фото-книга „Романтика“, ги претставува специјалните, неконтролирани емоции на љубовните парови од реалниот живот...

Смешни причини за кавги меѓу партнерите

Размислете колку пати сте се скарале токму заради една од овие причини и ќе сфатите дека навистина се смешни за расправии. Имате да додадете некоја ваша на листата?