20 ноември 2011 | Кафе пауза

ВИП во нашиот град

ТАА - добар „lo“, беспрекорна шминка, поглед фатален, тело извајано, косата паѓа по раменици, солариум, фитнес, сауна, силикони... ТОЈ - добар „lo“, јак парфем, обликувано тело, продорен поглед, средена коса, бели заби...
Датум: 20 ное 2011
, Автор:

25 начини да носите марама околу врат

Марамите претставуваат моден додаток кој може да се носи во секој период од годината, комбинирајќи го со секаков тип облека. Секако, треба внимателно да се бираат дезените и материјалите...
Датум: 20 ное 2011
, Автор:

Ледениот хотел во Квебек

Тој е направен од 15.000 тони снег и 500.000 тони мраз, па откако тие ќе се стопат, другата година се прави нов.

Астрологијата и склоноста кон неверство

И покрај тоа што ниеден астролошки знак не е склон кон неверство повеќе од друг, сепак постојат навестувања за можни искушенија во животот на партнерот. Еве неколку корисни совети како да ги воочите и да ги елиминирате.
Датум: 20 ное 2011
, Автор: