Сладолед удавен во топло кафе

Едноставен рецепт кој се базира на италијанскиот десерт affogato al caffe, што во превод значи удавен во кафе...
Датум: 05 авг 2011
, Автор:

Хана (Hanna)

Филм за тоа дека не можеш да побегнеш од својот генетски код дури и ако тој те прави ладнокрвен убиец...

Младост, лудост и романтики

Лондонскиот фотограф Крис Крејмер, во неговата фото-книга „Романтика“, ги претставува специјалните, неконтролирани емоции на љубовните парови од реалниот живот...