напредок | Кафе пауза - Part 4

Како да организирате максимално продуктивна недела?

Засукајте ги ракавите и подгответе се за најпродуктивната недела досега!
Датум: 27 јан 2014
, Автор:

5 цитати кои ќе ве инспирираат да ги победите предизвиците

„Тогаш кога ќе сакате да се откажете сте многу поблиску отколку што мислите“.
Датум: 07 мај 2013
, Автор:

Главните фактори за интелектуалниот развој на децата

Како влијае социјалната припадност, кој успева да ги премости разликите, да ги премине границите и бариерите на скромното потекло, какви проблеми ги мачат децата на имигрантите?
Датум: 16 јан 2012
, Автор:

Подобрете си го секој аспект од животот во следните 100 дена

Многумина мислат дека кога не им оди во животот, потребна им е драстична промена. Напротив, менувајќи мали нешта...
Датум: 08 авг 2011
, Автор:

За десет години…

Неверојатно е до каде стигна технологијата. Една слика, милион зборови. А да, едното е телефон...
Датум: 21 мар 2011
, Автор: