15 едноставни рутини коишто можат сериозно да ви го подобрат животот за само 1 месец

Понекогаш, наједноставните и навидум, најбезначајните навики, можат да направат огромно влијание и позитивни промени во животот...

8 утрински навики кои се штетни за околината и како истите да ги промениме

Заштитувањето на животната средина започнува уште со самото будење.

11 скриени навики на луѓето со депресија

Постои голема разлика помеѓу клиничката депресија и нормалната тага. Тагата е како еклипса, додека депресијата секако постојана ноќ.

Секој има своја мрачна страна: Следниве навики ја откриваат вашата!

Научниците тврдат дека навиките можат да откријат многу работи за онаа страна од нашата личност што се обидуваме да ја скриеме.

17 навики коишто можат да ви ја стабилизираат врската уште во раната фаза

Овие 17 навики можат многу да ви помогнат да ја стабилизирате врската уште во нејзината рана фаза.

9 секојдневни навики од кои треба да се ослободите што е можно побрзо

Погледнете неколку чести навики кои е најдобро да ги оставите во минатото. И имајте на ум, секоја лоша навика може да се замени со нова и поздрава.

Мажите откриваат кои се најодвратните женски навики што не можат да ги поднесат

Неколку мажи во долгогодишна врска откриваат кои се најодвратните навики на нивните партнерки што најмногу им пречеле...

Астрологијата ја открива навиката што треба да ја искорените од вашиот живот

Вашиот хороскопски знак може да ви каже која е навиката што ви предизвикува најмногу проблеми и ќе ви помогне да се ослободите од неа.

11 секојдневни навики што имаат скриено влијание на нашиот изглед

Погледнете некои од најчестите грешки кои ги правите несвесно, но и како да се ослободите од нив.

Дознајте кои се 9-те навики на несреќните луѓе

Одредени навики ги хранат симптомите на тагата и време е да се ослободите од нив.

Згодни и неодоливи: Како изгледа денот на најуспешните машки модели во Македонија?

Сигурни сме дека следниве машки модели што ги одбравме ќе им станат инспирација на младите момци.

5-те најлоши навики на секој хороскопски знак

Потребно е да станете свесни за вашите негативни навики за да можете да ги смените.