Нежно капење на бебиња близначиња

Соња Рошел е мајка на четири деца, а по занимање е бабица. Благодарение на нејзиното искуство со бебиња, таа развила нов метод на капење, за бебиња кои се стари до 2 месеца.

Слика без четка, со помош на гравитацијата

Дваесет и пет годишната Ејми Шеклтон од Торонто ги црта овие интересни, колоритни, водени цртежи, без да користи четка или прсти, туку само со шишенца со боја и потпирајќи се на гравитацијата.