мелено месо | Кафе пауза

Интересен предлог за ручек – мусака со кисела зелка

Мусаката ја сакаат речиси сите. А овој рецепт малку ќе го „освежи“ начинот на кој ја подготвувате.

Вкусна мусака со пире и топен кашкавал

Необична вкусна мусака, која сите ќе ја обожаваат...