изневерување | Кафе пауза - Part 5

Што научивме за љубовта во 2012 година?

Погледнете ги најинтересните резултати добиени од овогодишните студии поврзани со љубовта и сексот.
Датум: 07 дек 2012

Зошто некои мажи се верни?

Како што постојат причини за неверство, така постојат и причини поради кои одредени мажи се верни...
Датум: 29 ное 2012
, Автор:

Зошто и како изневеруваат хороскопските знаци?

Ако се запрашате кој хороскопски знак има најголеми шанси да ве изневери, одговорот е секој знак. Но, некои знаци бараат возбуда, други се чувствуваат запоставени, а тоа е причината поради која изневеруваат.
Датум: 18 ное 2012

Најчудните секс-соништа и нивното значење

Ваквите сонови многу ретко имаат некаква поврзаност со сексот, туку причината која стои зад нив е воглавно ваша потреба од обединување, спојување на различните, спротивставени делови од самите себе.