Печени енергетски плочки со јаболка и овес

Одлични за појадок или за ужина...

Природен овошен енергетски пијалак

Природен коктел кој ќе ве држи будни доколку учите, спремате важен проект за на работа или гледате интересен ТВ пренос до доцните утрински часови...