делување | Кафе пауза

Животот е премногу краток за да не ги направите овие нешта

Сигурно сакате да направите многу нешта, но поради некоја причина не преземате ништо.

Зошто полната месечина е период кога треба да почнете со остварување на вашите цели?

Многу луѓе ја чувствуваат енергијата на полната месечина.

Зошто секогаш треба да целите и до 10 пати повисоко?

Сите луѓе се справуваат со граници кои самите си ги поставуваат, без притоа да сфатат дека можат да постигнат многу повеќе.

15 златни правила за животот кои секогаш делуваат

Нашата иднина зависи од одлуките кои ги донесуваме денес, од изборите кои ги правиме во секој момент од нашиот живот.

Тест: Како делувате на машкиот род?

За да го решите тестот не е важно дали сте во врска или уживате во „соло“ статусот. Овој тест ќе ви покаже каков впечаток им оставате на мажите и што да преземете во врска со тоа.
Датум: 11 сеп 2012