град на духови | Кафе пауза

Место за хедонисти: Чудна мешавина од хипи заедница и град на духови

Живописниот пејзаж и ексцентрично население во Калката привлекуваат туристи кои бараат необични дестинации.

Поранешните жители на Фукушима се враќаат во градот на духовите преку емоционални фотографии

Тоа што го нашле таму е свет скоро непрепознатлив за нив, исполнет со длабоки човечки приказни. Погледнете дел од нив...
Датум: 24 мар 2016