Брз и вкусен рецепт за солени стапчиња со сусам и афион

Доколку сте љубители на крцкави солени стапчиња, треба да го погледнете овој рецепт!

Индиски пудинг со афион

Почувствувајте го вкусот на Индија преку пудинг од ориз со индиски ореви и зрнца афион...