21 февруари 2023 | Кафе пауза

Како да го зачуваме централниот нервен систем како што старееме?

Како што старееме, мозокот и нервниот систем минуваат низ природни промени. Мозокот почнува делумно да атрофира, а нервните клетки почнуваат сè побавно да пренесуваат пораки. Овој процес не е пријатен.
Датум: 21 фев 2023
, Автор:

Кои знаци укажуваат дека можеби сте предодредени за нешто поголемо во животот?

Да, постојат луѓе кои знаат дека можат да постигнат сè што ќе посакаат!

Кој витамин е пресуден за здрав, среќен и долг живот?

Станува збор за антиоксиданс кој го штити вашето тело и го подобрува имунитетот!

Како ќе ни влијае Венера во Овен до 15 март?

Понекогаш е потребна храброст за да се впуштите во авантурата наречена „љубов“!

Тест: Изберете златна мандала и откријте нешто повеќе за вашето вистинско „јас“!

Одберете една од овие мандали и одвојте малку време за да ја анализирате вашата порака!