06 декември 2020 | Кафе пауза

Слики што враќаат во детството: Сите сме ги виделе овие работи во куќите на нашите баби и дедовци

Можете ли да се сетите како се чувствувавте кога одевте кај бабите и дедовците како мало дете, тие мириси, вкусови и моменти? Многу луѓе со тага се сеќаваат на деновите на безгрижност, скромност и среќа.

Чоколадни и празнични даски (charcuterie chalets): Слатко задоволство кое сите ќе го обожаваат

Новиот празничен тренд на Инстаграм се овие чоколадни даски кои оваа година ќе го заменат типичното солено мезе.

Што беше најпопуларно на ТикТок во 2020 година?

За да ја затвори годината, ТикТок го објави рангирањето на најпопуларните видеа, трендови и креатори на годината во САД. Погледнете што било најгледано.