14 октомври 2018 | Кафе пауза

Зошто треба да почнете да ги сушите стапалата со фен за коса?

Ако имате проблеми со појава на габични инфекции или пак, со атлетско стапало, тогаш дојдовте на вистинското место!

Австралијански пожарникари позираат со животни за новиот календар и фотографиите се огнени!

По 17-дневно ригорозно фотографирање, финалните фотографии конечно се објавени и мора да признаеме дека календарот со австралијанските пожарникари за 2019 година е најжешкиот досега!

Што е флекситаријанската диета и дали треба да ја пробате?

Секојдневно се појавуваат нови и необични диети и понекогаш е навистина тешко да ја одбереме онаа што е најдобра за нас и за нашето тело.

3-те хороскопски знаци за кои сезоната на Скорпија ќе биде најдобрата досега

Тие имале долго и тешко патување додека стигнат до оваа точка, но сега конечно ќе излезат од сите проблеми и маки, и ќе сјаат посветло од кога било порано.