9 секојдневни навики од кои треба да се ослободите што е можно побрзо

Погледнете неколку чести навики кои е најдобро да ги оставите во минатото. И имајте на ум, секоја лоша навика може да се замени со нова и поздрава.

Чувајте ја вашата љубов за некој кој ја заслужува

Чувајте ги вашите повици и пораки за некој кој нема да ве остави да чекате.

Виолета Томовска и Ефто Пупиноски во „Еден на Еден“

Доајените на македонската народна песна ги раскажуваат најинтересните моменти од нивните долги кариери.
Датум: 16 фев 2018
, Автор:
12