12 август 2015 | Кафе пауза

Немојте да ги помешате, траумата не е исто што и лошото искуство

Постојат настани и ситуации кои се трауматични за секого од нас, нè погодуваат длабоко, лично, органски, се сместуваат длабоко и остануваат таму...

Патот до успехот е поплочен со предизвици. Еве што да правите во деновите по завршување на образованието!

Образованието е важен дел од животот на секој човек и тоа нѐ подготвува за „вистинскиот свет“, но колку всушност сме подготвени да се соочиме со него?

9 интересни факти за дојките кои досега не сте ги знаеле

Брадавиците можат да имаат различна боја и тоа зависи исклучиво од тенот на човекот. Исто така, нивната големина зависи од тоа дали сте сексуално активни или не.

Поучна приказна: Научете како да цените

Еднаш одамна, живеел еден маж кој имал големо и дарежливо срце и кој многу сакал да помага...

3 начини да имате жешка афера… со вашиот партнер!

3 начини на кои можете да внесете малку спонтаност и изненадување во долготрајната врска.

Погледнете ги сите нешта кои можат да создадат камења во бубрезите

Погледнете ги следниве причини за камења во бубрезите кои со малку труд би можеле целосно да ги избегнете...

Како велењето „НЕ“ може да го промени вашиот живот на подобро?

Што ќе се случи ако постојано им велите „да“ на луѓето, а што ако почнете да кажувате „не“?

5 стравови кои сите трудници треба да ги заборават

Сите трудници треба да престанат да се плашат за следниве 5 нешта и да почнат да уживаат во нивното ново искуство.

10 класици кои секоја современа девојка треба да ги прочита

Искористете го летото за да уживате во добри книги кои секоја паметна и образована девојка треба да ги прочита.
Датум: 12 авг 2015

9 совети со чија помош ќе ја претворите спалната соба во личен рај

Дали ја сакате вашата спална соба или и вие ги правите овие грешки?
12