Каков пол ќе биде вашето дете?

На полот на бебето можат да влијаат многу фактори од животот на идните родители. Проверете какви ви се шансите за машко или за женско дете според овие 7 релевантни показатели.
Датум: 21 јан 2014
, Автор:

10 знаци кои укажуваат дека сте среќни

На нашето секојдневно расположение влијаат многу фактори, работата што ја работиме, љубовниот живот, пријателите, семејството... Сепак, истражувањата покажуваат дека среќата во одредена мера е и прашање на избор. Па, зошто тогаш ни е толку тешко да избереме среќа?
Датум: 21 јан 2014
, Автор:

Како да се однесувате кога добивате подарок?

Многумина од нас не знаат како културно да реагираат кога ќе добијат подарок. За да знаете како да се однесувате во наредна таква прилика, следете ги следниве бон-тон правила.

Дечиња кои „умешно“ се кријат играјќи криенка

Играњето криенка со мали дечиња е прекрасно искуство кое носи многу смеа во домот. Еве неколку фотографии кои сведочат за тоа. :)
Датум: 21 јан 2014
, Автор:

Животот е патување…

„Животот е патување кое треба да се искуси, не проблем кој треба да се реши.“
Датум: 21 јан 2014
, Автор:

Фотографии од слатки глувчиња гушнати со плишани мечиња

Овој необичен, но сладок тренд во фотографирањето започна во 2008 година, кога две жени сосема независно почнаа да ги споделуваат своите фотографии од нивните домашни миленичиња – глувци, кои позираат заедно со минијатурни плишани мечиња.
Датум: 21 јан 2014
, Автор:

15 знаци кои покажуваат дека сте емоционално интелигентни

Ова се 15 карактеристики на емоционално интелигентните луѓе кои ќе ви помогнат да откриете колкава е вашата емоционална интелигенција.
Датум: 21 јан 2014
, Автор: