Секој хороскопски знак опишан со само три зборови

Понекогаш не се потребни многу зборови за да се опише секој хороскопски знак.

Табу – бу!

Дали кај нас сексот е табу тема? Колку од родителите отворено зборуваат со своите деца на таа тема? Ако сте решиле да не разговарате со своето дете за тоа, не значи дека „тоа“ не постои...
Датум: 22 сеп 2013
, Автор:

Крцкави зачинети јаткасти плодови

Комбинација за мерак: ладно пивце и вкусни крцкави јаткасти плодови...