09 јуни 2013 | Кафе пауза

Што очекува секој хороскопски знак во бракот?

Вашиот хороскопски знак, покрај другите работи, открива и како се однесувате во бракот, дали сте традиционални, посветени на семејството или вашиот брачен живот не ви причинува задоволство.

Феноменот огнени виножита

Огнените виножита не се ниту оган, ниту виножита, но се нарекуваат на тој начин поради нивните брилијантни пастелни бои и изгледот кој наликува на пламен...

Чоколадни малини

Вкусно освежување за дочек на топлите летни денови...

Некогаш… и сега

Некогаш многу одамна, момите излегувале на сред село, да наполнат вода во бардето, и така си се бендисувале со момчињата (исто како во приказните). Убавини. Селски носии, марама околу главата и цвет над увото. Природа. Само лицето ѝ го гледа и се заљубува...
Датум: 09 јун 2013
, Автор: