30 мај 2013 | Кафе пауза

Женските пријателства траат пократко од машките

Истражувачите дошле до сознание дека машките пријателства се подолготрајни од женските, а оваа теза ја поткрепиле со неколку причини за тоа.

Како да изгледаш кул додека возиш велосипед?

Ова е идеја која ќе им се допадне на сите „бајкери“, кои сакаат да бидат забележани. :)

Џејмс Блант – храбриот романтичар кој плени со својата музика

Музиката на Блант е доказ дека само најхрабрите мажи умеат да ја соголат својата душа покажувајќи ги најсветите чувства во себе.
Датум: 30 мај 2013
, Автор:

Неверојатни фотографии од легендарниот Дејвид Хил

Колекција на фотографии која едноставно мора да ја погледнете...