18 мај 2013 | Кафе пауза

Бојата на ѕидовите влијае на должината на сонот

Доколку сакате добро да се наспиете, тогаш најдобро е ѕидовите во вашата спална да ги бојадисате во сина боја.

Кога трамбулините го возвраќаат ударот

Повеќето од овие падови во компилацијата сигурно болеле многу, но сепак нема да можете да се воздржите од смеење.

10 интересни и брзи фризури кои може да ги направите сами

Доколку сакате да си направите лесна и брза фризура која ќе се вклопи во вашиот секојдневен изглед, погледнете ги овие 10 интересни туторијали низ слики.
Датум: 18 мај 2013
, Автор:

Соочете се со стравот од ајкула – заедно вечерајте суши :)

Внесете малку авантура во јадењето суши, доколку успеете да дојдете до една од кул чиниите на студентката по биологија, Avigayil. Од нивното дно излегува ајкула чија уста е полна соја сос... ;)
Датум: 18 мај 2013
, Автор: