Зошто не треба да ви е грижа што другите мислат за вас?

„Може да бидете најзрелата и најсочната праска во светот, но секогаш ќе се најде некој кој не сака праски“. – Дита Вон Тиз
Датум: 13 мај 2013
, Автор:

Американска реклама за легендарното „Југо“ од 1988 година

Оваа реклама е снимена во далечната 1988 година, а на неа е претставено легендарното „Југо“ како многу издржливо возило...

5 начини на кои животните покажуваат човечки емоции

Некои од нив имаат некакви сличности со нас кои ги покажуваат преку емоции за кои сме мислеле дека може да се појават само кај луѓето.

Лаги кои жените им ги кажуваат на своите партнери

Во истражувањето учествувале 1.362 жени на возраст од 18 до 30 години. Тие им помогнале на истражувачите да ги откријат најчестите лаги кои ги кажуваат жените на својот партнер.

Уметнички цртежи со маркантен 3Д ефект

Џастин Гефри е бивши готвач и сопственик на ресторан, кој во 2001 година решил да ја смени професијата и да стане артист, но не каков било...