09 април 2013 | Кафе пауза

Зошто среќните парови се подебели?

Среќниот брак предизвикува зголемување на тежината, а задоволството во љубовта има негативен ефект на физичкиот изглед...

10 интересни мексикански суеверија

Верувале во суеверија или не, интересно е да се прочитаат овие 10 мексикански нешта, во кои овој народ силно верува.

6 најиритирачки машки навики

По завршувањето на фазата меден месец, ви станува јасно дека тој е обичен маж, смртник кој има маани, кои искрено понекогаш ви одат на нерви.
Датум: 09 апр 2013
, Автор:

“The Voice” – едно поинакво талент шоу

Натпревар во кој гласовните способности се единствениот важен критериум...

Запознајте го Њујорк преку видео водич

Ова е куса верзија од еден видео водич преку кој ќе дознаете нешто повеќе за знаменитостите на градот...

Што ако планетите беа на местото на Месечината?

Сте се запрашале ли како би изгледало ноќното небо доколку Месечината се земени со некоја од планетите во Сончевиот систем?