21 декември 2012 | Кафе пауза

Љубовно кафе (Café d’Amour)

Јако црно кафе за уживање со саканата/саканиот...

Најлесно плашливиот човек на светот

Норвежанецот Basse Andersen е веројатно најлесно плашливиот човек кој некогаш сте го виделе. Но, тоа не му носи проблеми, туку забава и популарност. :)
Датум: 21 дек 2012
, Автор:

Филм: Безредие (Lawless)

Кога законот е корумпиран, одметниците стануваат херои

Прекрасното божиќно писмо од Марк Твен до својата мала ќеркичка

Магично писмо кое Марк Твен го адресирал до својата мала тригодишна ќеркичка која претходно му пишала на Дедо Мраз за своите желби...

38 филмски сцени за крајот на светот

Потсетете се на дел од филмските сцени со најразлични прогнози за крајот на светот. Дали и вие сте од оние кои веруваат дека сепак денес ќе се случи крајот на светот? :)
Датум: 21 дек 2012
, Автор:

Маникири одобрени од Дедо Мраз

Доколку сте во потрага по забавен и драматичен начин да го развеселите вашиот изглед за новогодишната вечер, одговорот можеби лежи во вашите раце.

Како изгледа совршениот маж, а како совршената жена?

Карактеристиките на совршениот маж и совршената жена, прикажани на хумористичен, илустриран начин...